BIOKLIMATIKUS PERGOLÁK

A bioklimatikus pergolák a legújabb pergola trendet képviselik. Mozgólamellás szerkezetükkel egyedileg szabályozható a beeső fény mennyisége és szöge. Alumínium vázszerkezetük különösebb gondozást nem igényel.
A lamellák között a levegő szabadon áramlik, így nem szorul be alá a levegő, az alatta lévő légtér átszellőzik. A lamellák összezárt állapotban 100%-os védelmet nyújtanak a nyári záporoktól. Az esővizet a szerkezetbe rejtett csatornaprofilokban vezeti el, majd a vevő igénye alapján megjelölt lábban/lábakban vezeti ki.
Az OPERA esetében a szerkezetbe integrálható RASO függőleges textilárnyékolók a szél és a nap ellen is védenek, illetve a kíváncsi tekintetektől is óvják a pergola alatti teret.

 

A pergolák szabad oldalainak üveg tolóajtókkal való lezárásával valódi BIOKLIMATIUS környezet alakítható ki, amely révén a terasz tavaszi és őszi kihasználhatósága jelentősen megnövelhető.
Az óriási üvegfelületek már enyhe napsütés esetén is képesek befűteni a pergola alatti teret.
A körbeüvegezett pergolák enyhe esti temperálással teljesértékű télikertként is használhatók, de akár exkluzív kávézók, éttermek részére is ideális területnövelő megoldás lehet!
A beépíthető LED hangulatvilágítással a kellemes nyári estéken is élvezheti a szabad tér előnyét.

 

Show:
Sort By:

OPERA bioklimatikus pergola

Karcsú és stílusos design. Az Opera a hatékony fényvédelmet egy teljesen alumínium szerkezettel való..

VISION bioklimatikus pergola

A VISION egyesíti azokat a tökéletes megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a fény és az árnyék külön..